品質について
Quality

ミルクへの愛情 Affection for milk

健康的に管理されている牛たち

カ・フォルム社にはヴェネトとフリウリ間に位置する250の契約農家から毎日約170,000リットルもの牛乳が運ばれてきます。
我々のメンバーの専門的技術、情熱とミルクのクオリティは当社の地盤を築いていると言っても過言ではありません。 良いミルクがとれ、牛たちが健康で、管理され、愛されていれば、それは最高品質のチーズが作られる為の進路が整った事を意味すると言えましょう。
それは「ミルクへの愛情」というフレーズに全てが集約されています。

Approximately 170,000 liters of milk are delivered to CA.FORM every day from 250 contract farmers located between Veneto and Friuli.
It is not an exaggeration to say that our company's expertise, passion and milk quality are building our foundation.
If good milk is taken and the cows are healthy, managed and loved, it means that the highest quality cheese is made.
It is all summarized in the phrase "affection for milk".

品質コントロール Quality control

最高の品質管理

カ・フォルム社は乳製品工場内にヴェネト州公認の最前線の研究所が設置されているため、商品製造に入る前に最速でミルクの品質をコントロールする事が可能です。 研究所では食品の安全性をチェックすると同時に、伝統への敬意も忘れてはいません。お客様に忠実である為に、カ・フォルム社では常にデータと比較してさらなるコントロールを行い、外部機関からの分析も実行しています。

CA.FORM has established the most advanced laboratory certified by Veneto within its own dairy factory so it is possible to control the quality of milk at the fastest speed before entering product manufacturing.
The laboratory checks the safety of food and also doesn’t forget the respect for tradition.
In order to be faithful to our customers, our company always conducts rigorous controls compared with data and analyzes from outside institutions are also carried out.

品質保証 Quality assurance

カ・フォルム社の商品は常に安全性に配慮し、商品製造過程において起こりうるリスクを排除するプロセスを通して保証されています。 HACCPシステムと4つの国際品質保証がカ・フォルム社の商品の安全性を表しています。

our products are always guaranteed through a process of considering safety and eliminating possible risks in the product manufacturing process.
The HACCP system and four international quality assurance represent the safety of the products of our company.

チーズと熟成 Cheese and aging

最高の環境と最適な方法で熟成されるチーズ

毎日1800個のチーズが正しく熟成されるように、最高の環境と最適な方法でつくられています。
我々の貯蔵庫では常に70,000個ものアジアーゴDOP(フレッシュタイプ及び熟成タイプ)、25,000個のモンタズィオDOP、その他50,000個の他の種類のチーズと、35,000個のグラナ・パダーノDOPが保管されています。
カ・フォルム社は熟成を外部倉庫に依頼しておりません。こうする事で消費者の皆様にお求めやすい価格で提供する事が可能となり、また我々自身で徹底して熟成過程をコントロールする事が出来ています。
工場が位置している地域は良い空気に恵まれ、工場内は最先端のマシーンを使用して換気や冷蔵が管理され、それぞれの熟成段階に合わせてコントロールされています。 製造過程の全ての段階において、カ・フォルム社の商品は最高品質を維持する事を可能にしています。

It’s made in the best natural environment and the best way so that 1,800 cheeses are aged properly every day.
In our storage we always have 70,000 Asiago DOP (Fresh type and aged type), 25,000 Montasio DOP, 50,000 other kinds of cheese and 35,000 Grana Padano DOP It is kept.
CA.FORM has not requested aging from outside warehouse.By doing this, it’s possible to offer to the consumer at an affordable price, and we can thoroughly control the aging process by ourselves.
The area where the factory is located is blessed with fresh air, the inside of the factory is controlled with ventilation and refrigeration using the most advanced machine, and it’s controlled according to each maturity stage.
At all stages of the manufacturing process,our products can maintain the highest quality.

包装 packaging

商品の安全性を保証したパッケージ

全ての製造過程において最高品質を追求するカ・フォルム社は包装に関しても、最先端のマシーン、毎日の清掃、清潔な環境、商品包装における厳格な検査、モニター監視を実行しています。当社ではHACCPシステムに定められた一貫した管理手法に基づき、商品の安全性を保証します。 商品において最も大切な事は、ナチュラルで、混じり気がなく、そして信頼でき、魅力的であることなのですから。

In pursuit of the highest quality in all manufacturing processes, CA.FORM conducts strict inspection and monitor monitoring on cutting-edge machines, daily cleaning, clean environment, product packaging, as regards packaging. We will guarantee the safety of products based on consistent management method defined in HACCP system.
The most important thing in the product is that it is natural and pure,reliable and attractive.

会社概要
カフォルム・ジャパンの歴史

チーズ商品一覧

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