100% グラナ パダーノ DOP パウダー 1kg
100% grana padano DOP powder

100% グラナ パダーノ DOP パウダー

1134年、ミラノ近郊のキアラヴァッレ大修道院の僧侶によって最初に作られました。 生地が顆粒質(グラヌローザ)であることから、このチーズは「グラナ」と称されました。 1kgのチーズを作るのに約15リットルの牛乳が使われます。完成には最短でも9ヶ月間を要し、その間も15日間毎に天地返しと表面を磨く作業を繰り返します。
デリケートな香りと味で、甘みと塩味のバランスが素晴らしい、使い勝手のよいチーズです。ホールチーズの表皮を削除してパウダーにするため、硬い部分は入りません。このままパスタやリゾットに振りかけてお楽しみください。


It was first made by the monks of the Abbey of Chiara Valle, near Milan, in 1134. This cheese was called "Grana" because the granular consistency of its paste (Granulosa). About 15 liters of milk are used to make 1 kg of cheese. It takes at least 9 months for the ripening to be complete and, during this period, the rind of the cheese is polished every 15 days. It is a cheese with a delicate aroma and a good balance between sweetness and salty taste and it is easy-to-use. Since the rind is removed before making the cheese into powder, the hardest part of grana will not be powdered.

DOP(Denominazione di Origine Protetta)とはイタリアの原産地名称保護制度で、製造工程や品質管理など厳しい条件をクリアしたチーズだけに与えられるものです。


DOP (PDO Protected Designation of Origin) is a special status awarded only to cheeses that have satisfied some strict requirements such as manufacturing process and quality control.

チーズデータ cheese information

パウダー ヴェネト州 牛 やさしい味

味の特徴
【味】数値が小:デリケートな味/数値が大:強い味
[taste] small number: delicate taste/big number: strong taste

100gあたりの栄養価 nutritional values for 100g
脂肪分 Fat28g
エネルギー Calories384kcal
タンパク質 Proteins33g

おすすめのお召し上がり方

パルミジャーノよりもお求めやすい価格のグラナは、イタリア本国で、パスタにリゾット、グラタン、サラダにと使い勝手が良いのが魅力です。
Grana, which is more affordable than Parmigiano, is a cheese which can be used in a wide range of recipes, from pasta to risotto, gratin or salad.

100% グラナ パダーノ DOP パウダー 1kg
100% grana padano DOP powder

購入数
-

返品について

返品・交換
チーズ・プロシュット類は生鮮食材のため、商品の交換・返品には応じ兼ねますのでご了承ください。
但し不良品や誤納品につきましては、送料弊社負担の上、速やかに商品の交換を致しますので、恐れ入りますが商品到着後24時間以内に御連絡頂き、返品して下さい。 

配送・送料について

クロネコヤマト
配送料等の詳細は決定次第記載します。 

支払い方法について

商品代引き
詳細は決定次第記載します。 

株式会社 Ca.Form.Japan
カフォルムジャパン

〒142-0042
東京都品川区二葉2-12-6
2-12-6 Futaba Shinagawa-ku Tokyo
Tel 03-6426-2356
Fax 03-6426-2148