
リコッタとは「再び煮る」という意味で、チーズ製造過程で出るホエーを再び加熱して作ることからこの名がつきました。
当社のリコッタはアジアーゴDOP製造で出る高品質のホエーを使用、温度が一旦落ちることがなく、そのままリコッタ製造に移るため、ミルクの風味が失われず、リッチな味わいが他とは比較にならない美味しさです。リコッタタルト、リコッタパンケーキだけでなく、パスタ・アッラ・ノルマなどのパスタ類にもどうぞ。
Ricotta means "to simmer again”, as the whey that comes out during the cheese manufacturing process is heated again. To make our Ricotta we only use high quality whey obtained during the manufacturing of our Asiago DOP and we constantly keep the same temperature during the whole manufacture process to avoid losing the milk flavor. This manufacture process makes our Ricotta cheese unbeatable in terms of flavor. You can use our Ricotta to make delicious ricotta tarts and pancakes or enjoy it in your favorite pasta.
チーズデータ cheese information

【味】数値が小:デリケートな味/数値が大:強い味
[taste] small number: delicate taste/big number: strong taste
100gあたりの栄養価 nutritional values for 100g |
脂肪分 Fat | 9.5g |
エネルギー Calories | 169Kcal |
タンパク質 Proteins | 8.9g |
おすすめのお召し上がり方
パンケーキに混ぜたり、脂肪分が少ないのでコクのあるマスカルポーネと合わせてサラダに和えたり、そのままトマトソースのパスタに混ぜても。
You can add it to your pancake mix or, since it is a low-fat cheese, you can also mix it with mascarpone for a fresh salad, or you can just mix it with tomato sauce for a tasty pasta.