モンターズィオ DOP 150g/300g
Montasio DOP

モンターズィオ メッザーノ DOP

チーズコンクールCASEUS VENETI 2016にて銀メダルを受賞した当社自慢のモンターズィオです。 13世紀にはウディネの修道院で修道士がこのチーズを作っておりました。ヴェネト州とフリウリ=ヴェネツィア・ジュリア州内の牛乳だけで作られる、最低2ヶ月熟成されたセミハードタイプのチーズです。
イタリアのDOPチーズの中で生産量第6位を誇る、庶民的なチーズです。生地はクリーム色から麦わら色で小さなチーズアイが見られ、デリケートで柔らかく甘みがあるのが特徴です。


This Montasio, which won the gold medal at CASEUS VENETI 2017 cheese Prize and the silver medal at CASEUS VENETI 2016, is our company`s pride. Udine monastery monks created this cheese in the Thirteenth Century. It is a semi-hard type cheese, aged for at least 2 months and made only with milk from Veneto and Friuli-Venezia Giulia. It is a popular cheese that boasts the 6th place in the Italian DOP cheese production. The paste has a cream/straw color and presents some small cheese eyes. The taste is delicate and sweet.

DOP(Denominazione di Origine Protetta)とはイタリアの原産地名称保護制度で、製造工程や品質管理など厳しい条件をクリアしたチーズだけに与えられるものです。


DOP (PDO Protected Designation of Origin) is a special status awarded only to cheeses that have satisfied some strict requirements such as manufacturing process and quality control.

Caseus Veneti 2016受賞チーズ

チーズデータ cheese information

セミハード ヴェネト州 牛 バランスの良い味

味の特徴
【味】数値が小:デリケートな味/数値が大:強い味
[taste] small number: delicate taste/big number: strong taste

100gあたりの栄養価 nutritional values for 100g
脂肪分 Fat32.5g
エネルギー Calories402kcal
タンパク質 Proteins25.94g

おすすめのお召し上がり方

イタリア版お焼きフリコ

モンターズィオとジャガイモをスライスして炒めた玉ねぎが入ったフライパンに加えこんがり炒めたイタリア版お焼きフリコに。茹でたアスパラガスにのせオーブンで焼いたり、サンドイッチやサラダのトッピング、お酒のおつまみにも。
Add sliced Montasio and potatoes in a frying pan with stir-fried onions, to make the typical Italian “frico”. Put on boiled asparagus and bake in oven or use it in your sandwiches and salads. It can also be a tasty snack to enjoy with alcohol.

モンターズィオ DOP 150g/300g
Montasio DOP

購入数
-

返品について

返品・交換
チーズ・プロシュット類は生鮮食材のため、商品の交換・返品には応じ兼ねますのでご了承ください。
但し不良品や誤納品につきましては、送料弊社負担の上、速やかに商品の交換を致しますので、恐れ入りますが商品到着後24時間以内に御連絡頂き、返品して下さい。 

配送・送料について

クロネコヤマト
配送料等の詳細は決定次第記載します。 

支払い方法について

商品代引き
詳細は決定次第記載します。 

株式会社 Ca.Form.Japan
カフォルムジャパン

〒142-0042
東京都品川区二葉2-12-6
Tel 03-6426-2356
Fax 03-6426-2148