
南イタリアはカンパーニア州の代表的チーズ、ブッファラ(水牛)のモッツァレッラ。生地部分は多重層になっているため弾力があり、カットすると溢れ出す乳清と柔らかい生地が特長です。生地を繊維状にするフィラトゥーラという伝統的な作業にてこの独特なチーズが作られます。ブッファラの発祥地、サレルノで熟練の職人によって作られています。ボッコンチーニ(50g x 5個)は一玉が小さく、扱いやすい商品です。
Buffalo milk mozzarella is the most representative cheese of Southern Italy. As the paste is multi-layered, it is very elastic soft and, when cut, whey pours out from the paste. This particular cheese is made with a traditional technique called “filature” which makes the paste into fiber. Our Bufala is made by experienced artisans in Salerno, the birthplace of this cheese. Our buffalo milk mozzarella is also available in a package of five, smaller pieces.
DOP(Denominazione di Origine Protetta)とはイタリアの原産地名称保護制度で、製造工程や品質管理など厳しい条件をクリアしたチーズだけに与えられるものです。
DOP (PDO Protected Designation of Origin) is a special status awarded only to cheeses that have satisfied some strict requirements such as manufacturing process and quality control.
チーズデータ cheese information

【味】数値が小:デリケートな味/数値が大:強い味
[taste] small number: delicate taste/big number: strong taste
100gあたりの栄養価 nutritional values for 100g |
脂肪分 Fat | 22g |
エネルギー Calories | 250kcal |
タンパク質 Proteins | 13g |
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おすすめのお召し上がり方
モッツアレッラを小さくカットして、生地にトマトソースを引き、モッツァレッラを乗せて生地を半分に畳んで焼いてカルツォーネに。
Cut the mozzarella in small pieces, prepare a dough and put some tomato sauce on it, the add the mozzarella and fold the dough in half. Finally, bake and enjoy your Italian Calzone!