モッツアレッラ ディ ヴァッカ 100g
mozzarella

モッツアレッラ ディ ヴァッカ

モッツアレッラは水牛の乳で作られていましたが、その後牛乳でも作られるようになったのが、こちらの牛のモッツアレッラです。牛乳を温めてレンネットを加えるとプロテインによってゼリー状の凝乳物が形成されます。それをかき混ぜると個体とホエーに分かれ、その後熱湯を少しずつ加えながら紐状に伸ばして最後に小さくカットします。この小さくカットする過程を「モッツァトゥーラ」と呼ばれ、これが名前の由来となりました。
水牛のモッツァレッラと比較するとさっぱりとしたミルクのデリケートな味わいが魅力です。100gと使い切りやすいサイズです。


Originally, mozzarella was made with buffalo milk. It is only afterwards that cow milk started to be used to make this cheese. When milk is heated and rennet is added, the proteins of the milk create a jelly-like curd. This curd is then stirred to separate it from the whey. After that, hot water is added gradually while the curd is stretched in a string-like shape. Finally, the curd is cut in small pieces. This last cutting process is called "mozzatura" and is the origin of this cheese name. Compared to the buffalo mozzarella cheese, the flavor is more delicate and refreshing. Our mozzarella cheese comes in an easy to use 100g size.

チーズデータ cheese information

パスタフィラータタイプ フリウリ ヴェネツィア ジュリア州 牛 やさしい味

“味の特徴”
【味】数値が小:デリケートな味/数値が大:強い味
[taste] small number: delicate taste/big number: strong taste

100gあたりの栄養価 nutritional values for 100g
脂肪分 Fat18g
エネルギー Calories236kcal
タンパク質 Proteins17g

おすすめのお召し上がり方

薄切りパンにモッツアレッラを挟んで

薄切りパンにモッツアレッラを挟んで卵と小麦粉をつけて揚げる"モッツアレッラ イン カロッツァ"にして、またサラダに入れて。
Put the mozzarella between two slices of bread, cover with eggs and flour and deep fry for a perfect "Mozzarella in Carozza" or use it for a fresh and tasty salad.

モッツアレッラ ディ ヴァッカ 100g
mozzarella

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