
12世紀頃にイタリア・ロンバルディア地方で創作されました。このロンバルディア地方ローディ県の方言”mascherpa”が転じてmascarponeと呼ばれるようになったと考えられています。デリケートな甘みとフレッシュな味わいはこのままイチゴなどフルーツと合わせたり、当社のリコッタ フレスカを同量混ぜてムースにしても。
It was created in Lombardy around the 12th century. It is said that this cheese name “mascarpone” originally comes from the Lodi dialect “mascherpa”. Its delicate sweetness and fresh taste can be enjoyed together with fresh fruits such as strawberries or mixed with our Ricotta fresca in a mousse.
チーズデータ cheese information

【味】数値が小:デリケートな味/数値が大:強い味
[taste] small number: delicate taste/big number: strong taste
100gあたりの栄養価 nutritional values for 100g |
脂肪分 Fat | 40.6g |
エネルギー Calories | 397kcal |
タンパク質 Proteins | 5.9g |
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おすすめのお召し上がり方
代表的なティラミスに使用するだけでなく、リコッタと合わせて軽いムースのドルチェに。またトマトソースに絡めてパスタにどうぞ。
In addition to use it for a typical tiramisu, you can also mix it with our Ricotta cheese for a light mousse. Furthermore, you can enjoy it with tomato sauce in a pasta dish.