ペコリーノ ロマーノ DOP 300g/1kg
Pecorino romano DOP

ペコリーノ ロマーノ DOP

ペコリーノ ロマーノはローマ帝国時代から作られていた最古のチーズの一つで、皇帝たちが珍重していたことでも知られています。20世紀に入りアメリカに渡ったイタリア系移民が故郷の味を求めた為、こちらの輸出が本格化、生産力を上げるために産地が拡大し、広大な土地と原料乳を安く調達できるサルデーニャ島で多く生産されるようになりました。
薄い表皮は象牙色から麦わら色、生地は白または麦わら色で、くるみやピーナッツ、干草の香りがあり、風味は独特の辛味があります。


Pecorino Romano is one of the oldest cheeses in Italy and it is being produced since the Roman Empire; it is also known that this cheese was very appreciated by the Emperor. In the 20th Century, as the Italian immigrants in the United States were increasingly asking for Italian products with a traditional taste, the export of this cheese became full scale. As a consequence, production areas expanded in order to raise their productivity, especially in Sardinia, where vast lands and raw milk can be procured at a cheap price. The thin rind is ivory to light yellow, whereas the paste is white to light yellow. The aroma has some walnuts and peanuts mark, with a toasted scent; The flavor has peculiar pungent taste.

DOP(Denominazione di Origine Protetta)とはイタリアの原産地名称保護制度で、製造工程や品質管理など厳しい条件をクリアしたチーズだけに与えられるものです。


DOP (PDO Protected Designation of Origin) is a special status awarded only to cheeses that have satisfied some strict requirements such as manufacturing process and quality control.

チーズデータ cheese information

ハード ラッツィオ州 羊 濃厚

“味の特徴
【味】数値が小:デリケートな味/数値が大:強い味
[taste] small number: delicate taste/big number: strong taste

100gあたりの栄養価 nutritional values for 100g
脂肪分 Fat32.5g
エネルギー Calories309kcal
タンパク質 Proteins24g

おすすめのお召し上がり方

フライパンで炒めたニンニクに白身魚を入れ、白ワインを加えて煮て最後にペコリーノをあしらい、炒めたズッキーニを添えて。
Stir fry some white fish with garlic in a frying pan, add white wine and let boil. Finally, add pecorino and stir fried zucchini.

ペコリーノ ロマーノ DOP 300g/1kg
Pecorino romano DOP

購入数
-

返品について

返品・交換
チーズ・プロシュット類は生鮮食材のため、商品の交換・返品には応じ兼ねますのでご了承ください。
但し不良品や誤納品につきましては、送料弊社負担の上、速やかに商品の交換を致しますので、恐れ入りますが商品到着後24時間以内に御連絡頂き、返品して下さい。 

配送・送料について

クロネコヤマト
配送料等の詳細は決定次第記載します。 

支払い方法について

商品代引き
詳細は決定次第記載します。 

株式会社 Ca.Form.Japan
カフォルムジャパン

〒142-0042
東京都品川区二葉2-12-6
Tel 03-6426-2356
Fax 03-6426-2148