トーマ デッレ ランゲ 300g
Toma delle Langhe

トーマ デッレ ランゲ

ピエモンテ州アスティ県とアレッサンドリア県の限定された地域で生産されており、3種類のミルクを使用して製造されます。昔ながらの伝統的な製法で低温加熱後、少量のレンネット(凝乳酵素)を加え18-24時間かけて凝固させます。その後、塩漬け用の金型に1-2日間入れて形成し、更に15日間かけて熟成します。表皮はしっとりと濡れており皺が刻まれます。熟成が進むと乳白色から黄身がかった色に変化し、味わいもよりクリーミーになります。新鮮な牧草の香りを感じられる、独特のアロマが魅力です。


It is produced exclusively in the areas of Asti and Alessandria, in Piedmont, and it is manufactured using 3 kinds of milk. After heating the cheese at low temperatures with a traditional method, a small amount of rennet (curd enzyme) is added and the cheese is left solidifying for over 18-24 hours. After that, it is placed in a mold for salting for 1-2 days, and left ripening for another 15 days. The rind is wet and creased. As the ripening process continues, this cheese turns from milky white to a yellowish-brownish color and the paste becomes creamier. With a particular vegetal fragrance, this cheese has a unique and attractive aroma.

チーズデータ cheese information

白カビ ピエモンテ州 混乳 やさしい味

“味の特徴
【味】数値が小:デリケートな味/数値が大:強い味
[taste] small number: delicate taste/big number: strong taste

100gあたりの栄養価 nutritional values for 100g
脂肪分 Fat30g
エネルギー Calories300kcal
タンパク質 Proteins24g

おすすめのお召し上がり方

ベリー系のジャムを添えたり、ハーブ野菜と胡椒と共に召し上がっても。またニョッキのソースとしてスライスしたトーマをバターと共に絡めて。
You can enjoy it with a berry jam or with vegetables and pepper. You can also slice this Toma cheese and mix it with butter, to create a tasty sauce for gnocchi.

トーマ デッレ ランゲ 300g
Toma delle Langhe

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