トゥフィン コン タルトゥーフォ 600g
Tufin with truffle

ペコリーノ ロマーノ DOP

練りこまれた黒トリュフの芳香が広がる贅沢なチーズ。洞窟内で約一ヶ月熟成されることから、洞窟の凝灰石“トゥフォ”がチーズ名の由来となっています。乳酸菌を入れず、自然発酵を行う最も原始的な手法を用い、製造工程は生産者によって頑なに秘密が守られています。ピエモンテ州クーネオ県のみで生産されている稀少なチーズのため、“小さな真珠”と呼ばれています。セミハードタイプのチーズですが、生地はもろいのが特長です。黒トリュフや牧草などの素晴らしい香りバランスをお楽しみください。


A luxurious cheese with an irresistible fragrance of black truffle. The origin of its name is to be found in the type of cave where it ripens; in fact, the Tufin is left for about one month in “tufo” (tuff stone) caves. The traditional ripening method, which does not make use of the lactic acid bacteria, has been preserved among cheese producers and its techniques remain a secret. Produced only in the Cuneo Province of Piedmont, this cheese is called "small pearl”, because of its rareness. Even if it is a semi-hard type cheese, the tenderness of the paste makes it special. The wonderful balance between the black truffles aroma and grass scent makes this cheese a feast for the senses.

チーズデータ cheese information

セミハード ピエモンテ州 混乳 濃厚な味と香り

“味の特長;香り:
【味】数値が小:デリケートな味/数値が大:強い味
[taste] small number: delicate taste/big number: strong taste

100gあたりの栄養価 nutritional values for 100g
脂肪分 Fat31.0 g
エネルギー Calories374kcal
タンパク質 Proteins23.2g

おすすめのお召し上がり方

小さくカットして牛肉のカルパッチョと共に。ピエモンテ州のパスタ、タヤリンに削っても。
Cut it in small pieces and enjoy it with beef carpaccio or shave it on the Piedmont typical pasta “Tajarin”.

トゥフィン コン タルトゥーフォ 600g
Tufin with truffle

購入数
-

返品について

返品・交換
チーズ・プロシュット類は生鮮食材のため、商品の交換・返品には応じ兼ねますのでご了承ください。
但し不良品や誤納品につきましては、送料弊社負担の上、速やかに商品の交換を致しますので、恐れ入りますが商品到着後24時間以内に御連絡頂き、返品して下さい。 

配送・送料について

クロネコヤマト
配送料等の詳細は決定次第記載します。 

支払い方法について

商品代引き
詳細は決定次第記載します。 

株式会社 Ca.Form.Japan
カフォルムジャパン

〒142-0042
東京都品川区二葉2-12-6
2-12-6 Futaba Shinagawa-ku Tokyo
Tel 03-6426-2356
Fax 03-6426-2148