スモーク スカモルツァ 300g
Smoked scamorza

スモーク スカモルツァ

カンパーニア州、アブルッツォ州、モリーゼ州、プーリア州などの南イタリアを中心に普及しているチーズ。約二日間にわたって形成作業が行われます。形成後は糸の両端にひとつずつぶら下げられ、藁を使用して燻製されます。この燻製期間と2〜3日間の熟成により水分が減り、味がぎゅっと凝縮されるのです。生地は弾力があり歯ごたえがあります。独特のアロマがあるこの燻製チーズ、軽く焼いて焦げ目をつけた状態で是非お試しください!


It is a popular cheese in South-Italian regions such as Campania, Abruzzo, Molise and Puglia. To give Scamorza its typical form, it takes about two days of manufacture. After it gets its shape, it is hanged at both ends of a string and smoked using a straw. This smoking period and an additional ripening process of 2-3 days vaporizes the water in the cheese and the taste becomes more condensed. The paste has an elastic consistency. The best way to enjoy this unique smoked cheese is to lightly broil it until its surface changes color and enjoy it.

チーズデータ cheese information

パスタフィラータタイプ プリア州 牛 バランスの良い味

“味の特徴
【味】数値が小:デリケートな味/数値が大:強い味
[taste] small number: delicate taste/big number: strong taste

100gあたりの栄養価 nutritional values for 100g
脂肪分 Fat20g
エネルギー Calories312kcal
タンパク質 Proteins24g

おすすめのお召し上がり方

プレートやフライパンに乗せて、軽く焦げ目が付いた状態で、その香りを楽しみながら召し上がってみてください。
Heat it with a frying pan until it is slightly burned and enjoy its smoked fragrance.

スモーク スカモルツァ 300g
Smoked scamorza

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