ストラッキーノ フィオールディマーゾ 100g
Stracchino Fior di Maso

ストラッキーノ フィオールディマーゾ

ミルク本来の甘みを感じられる新鮮さが魅力。口当たりは柔らかくとろりとしており、生地は真珠のようにつややかでしっとりとしているのが特長です。
そのままパンに塗っても、パスタに混ぜても、フレッシュなサラダと合わせても・・・などなど、使い勝手がとても良いチーズです。
その昔、厳しい山間部の放牧から戻ったばかりの疲れた牛からミルクを搾取し、そのわずかな牛乳から作っていたため、ロンバルディア州の方言“ストラック(疲れたという意味)”からこの商品名がつけられました。


A cheese characterized by a strong milky flavor and freshness. The consistency is soft and creamy and it presents a shiny pearly color. Spread on bread, mixed with pasta or in a salad, this cheese can be used in many different ways. A long time ago, milk was squeezed from tired cows, just returned from grazing in a harsh mountain area. Because this cheese was made from that little amount of milk, it has been called Stracchino, from the word “Stracco” which, in the Lombardy region dialect means "tired".

チーズデータ cheese information

フレッシュ ヴェネト州 牛 やさしい味

“味の特徴
【味】数値が小:デリケートな味/数値が大:強い味
[taste] small number: delicate taste/big number: strong taste

100gあたりの栄養価 nutritional values for 100g
脂肪分 Fat22g
エネルギー Calories268kcal
タンパク質 Proteins15g

おすすめのお召し上がり方

まずはそのままストラッキーノ独特のテクスチャーとクリーミーさを味わってみてください。イタリアの代表的な卵料理、フリッタータに入れても。
First, we suggest you to just enjoy the unique texture and creaminess of Stracchino by itself. We also recommend to use it in the preparation of the famous Italian frittata (egg omelet).

ストラッキーノ フィオールディマーゾ 100g
Stracchino Fior di Maso

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