ポルケッタ ディ アリッチャ IGP 3kg
Ariccia porchetta IGP

ポルケッタ ディ アリッチャ IGP

ローマ近郊にあるアリッチャにて作られているこのポルケッタは、国内で作られているポルケッタの中で唯一IGPの認定を受けたポルケッタです。 製造過程は、まず肉から骨が抜かれ、4度以下に維持されます。そして塩、黒胡椒、ローズマリー、ニンニクを揉み込み、0〜4度の貯蔵庫にておよそ10時間保管され、その後4度以下に保たれます。 豚肉は220〜250度で4〜7時間ローストされます。その後、-20度の貯蔵庫にて冷やされます。以上の過程において、豚肉から余分な脂肪分が落ちるため、実際に食べてみると重たい感じがせず、シンプルに塩と香辛料で味付けされ、食べやすいのが特徴です。


This Porchetta made in Ariccia, near Rome, is the only IGP certified Porchetta, among all the types produced in Italy. During the manufacturing process, the bone is first removed and then the meat is kept at 4 degrees or less. Then, after rubbing it with salt, black pepper, rosemary and garlic, it is kept for approximately 10 hours in a storage room at about 0 to 4 degrees and then kept below 4 degrees. The pork meat is roasted for 4 to 7 hours at 220 to 250 degrees and then cooled down in a storage room at -20 degrees. Thanks to the above process, the fat in excess seeps out and, when eating this meat, you will not feel heavy, but just feel the simple salt and spices seasoning taste.

IGP(Indicazione Geografica Protetta)とは欧州連合の定めた食品/農産物に対する商標で、製造工程などの条件をクリアした製品だけに与えられるものです。


IGP(Indicazione Geografica Protetta) is a trademark for foods/agricultural products prescribed by the EU and is given only to products that satisfy conditions such as manufacturing process etc.

商品データ product information

ラッツィオ州
原料
Raw materials
豚肉、塩、黒胡椒、ローズマリー、ニンニク
pork,salt,black pepper,garlic,rosemary

おすすめのお召し上がり方

プロシュットのパニーニ

そのままでボリューミーな一品に、またはパニーニに挟んでも。
Slice it and enjoy it as it is or use it for a tasty panini.

ポルケッタ ディ アリッチャ IGP 3kg
Ariccia porchetta IGP

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