トレッチャ ディ ブファラ 200g
Buffalo milk mozzarella braid

トレッチャ ディ ブファラ

南イタリアはカンパーニア州の代表的チーズ、ブッファラ(水牛)のモッツァレッラ。生地部分は多重層になっているため弾力があり、カットすると溢れ出す乳清と柔らかい生地が特長です。生地を繊維状にするフィラトゥーラという伝統的な作業にてこの独特なチーズが作られます。 こちらを三つ編み状(トレッチャ)に成形したものがこの商品となります。100g x 2個入りの使い勝手の良いサイズで、見た目も可愛らしいチーズですので、このままお皿に乗せて良質のオリーブオイルと胡椒をかけ、ミニトマトを添えて簡単アンティパストに。


Mozzarella di bufala (buffalo mozzarella) is the representative cheese of Campania, in Southern Italy. The paste is made of multiple layers and is very soft and elastic and, when cut, fresh and juicy whey pours out. This distinctive cheese is made with traditional technique called “filatura” which transforms the paste into fiber. This mozzarella name comes from its braided shape (“treccia” in Italian). Our buffalo milk mozzarella braid comes in an easy-to-use size (100g x 2).

チーズデータ cheese information

パスタフィラータタイプ カンパーニャ州 水牛 やさしい味

“味の特徴
【味】数値が小:デリケートな味/数値が大:強い味
[taste] small number: delicate taste/big number: strong taste

100gあたりの栄養価 nutritional values for 100g
脂肪分 Fat25g
エネルギー Calories284kcal
タンパク質 Proteins14g

おすすめのお召し上がり方

トレッチャ ディ ブファラのレシピ

良質のオリーブオイルと胡椒をかけ、ミニトマトを添えて簡単アンティパストに。
It is perfect for an antipasto dish: place it on a plate as it is, add high quality olive oil and pepper, add mini tomatoes and enjoy!

トレッチャ ディ ブファラ 200g

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