ソプレッサ(ニンニク入り) 約2.5kg-3kg
Soppressa (with garlic)

ソプレッサ(ニンニク入り)

サラーミの女王と謳われるソプレッサ。昔ながらの伝統的な手法に基づき、熟練の職人達の手によって天然の腸に詰めて紐で縛ります。セラーにて熟成させることでヴェネトの伝統的なサラーミの柔らかさと独特なソプレッサの味わいを生み出します。


Soppressa is considered the Queen of salami. By using old traditional methods, this salami is tied with strings into natural intestines. The aging process in a cellar gives this salami the famous, traditional Veneto softness and the unique taste that only Soppressa has.

商品データ product information

ヴェネト州
原料
Raw materials
豚肉、塩、黒胡椒、ニンニク
pork,salt,black pepper,garlic
熟成期間
Aging period
約120日
about 120days
賞味期限
Best-before date
パッケージング後150日
150days after packaging
保存方法
Preservation method
涼しい乾燥した場所で保存。お勧めの保存温度は4℃以下。
save in a cool&dry place. The recommended strage temperature is 4 ℃ or less.

ソプレッサ(ニンニク入り) 約2.5kg-3kg
Soppressa (with garlic)

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