
当社がヴェネト州はアジアーゴ山にある自社工場にて製造しているスペック ディ アジアーゴ。標高1,000mの清らかな空気と恵まれた環境の中で、熟練の職人の手によってつくられ、およそ30,000個のスペックが熟成されています。
スペック ディ アジアーゴは少量の塩を使用し、天然木ブナの木っ端で軽く燻製がなされ、最高品質の9種類の香辛料を独自のレシピでミックスしたものを表面にまぶして熟成させた、唯一無二の我が社が誇る生ハムです。
この長い製造工程から素晴らしいアロマと柔らかさ、風味の良さが生まれます。
We manufacture this Speck di Asiago in our own factory located on Asiago mountain, in Veneto. This speck is made by skilled craftsmen, at 1,000 m in altitude, where the air is clean and the environment favorable. To make our Speck di Asiago we use a small amount of salt and for the smoking process we only use natural beech wood. It is a raw ham that cannot be compared to others, which is matured using a unique mix of 9 kinds of spices of the highest quality. This long manufacturing process gives this speck a great aroma and softness and a great flavor.
商品データ product information
原料 Rawmaterials | 豚肉、塩、香辛料(胡椒、ナツメグ、アニス、ニンニク、ジュニパー、コリアンダー、ピメント、ローリエ、ロズマリー) pork,salt,spices(pepper,nutmeg,anise,garlic,juniper,coriander,pimento,laurel,rosemary) |
熟成期間 Aging period | 最低22週間 min.22weeks |
賞味期限 Best-before date | 製造後240日 240days after production |
保存方法 Preservation method | 涼しい乾燥した場所で保存。お勧めの保存温度は0-4℃。 save in a cool&dry place. The recommended strage temperature is 0-4℃. |
おすすめのお召し上がり方
そのまま薄くスライスして召し上がって頂くのは勿論、チーズや野菜との相性も良く、パニーニやピッツァのトッピングとしてもお楽しみいただけます。
Slice it into thin slices and enjoy it as it is or match it with cheese and vegetables; you can also enjoy it as a panini or pizza topping.
