パンチェッタ テーザ ディ モンターニャ 約1kg
Pancetta Tesa di Montagna

パンチェッタ テーザ ディ モンターニャ

イタリアでは標高600m以上の場所で製造されるチーズやサラミ類を”Di Montagna”と呼び、格別な製品と認識されています。
Pancetta tesa di Montagnaはヴェネト州、アジアーゴの標高1000m以上の自社工場で作られており、山の冷たく清らかな風でゆっくりと熟成されるため、甘く、そしてしっとり柔らかく仕上がります。
原料となる豚はパルマ産生ハムに使用される基準を満たした豚。十分に大きく育った豚を使用するため、脂と赤身のバランスが非常によく、出来上がりにも厚みがあります。
余計な香辛料は使用せず、塩と胡椒のみ。カットしてお料理にはもちろん、スライスしてそのまま召し上がっていただくのがおすすめです。


In italy, cheese and salami produced at places over 600m in altitude are called “Di Montagna(of Mountain)”and it’s recognized as a special product.
Pancetta tesa di Montagna is made in our own factory in mount Asiago, Veneto at an altitude of 1,000m above sea level and it gets sweet and moist and soft as it gently ages with the cold, purest wind of the mountain.
Pork as a raw material are swine satisfying the criteria used for Palma. Because we use swine grown sufficiently large, the balance between fat and lean is great and there is also thickness in the finish.
We don’t use unnecessary spices, only use salt and pepper. It is good to cut and use it for cooking, and it’s recommended to slice and eat as it is.

商品データ product information

ヴェネト州
原料
Raw materials
豚肉、塩、胡椒
Raw materials ; pork salt pepper
熟成期間
Aging period
最短70日間
Mature period
賞味期限
Best-before date
6ヶ月(出荷後)
Best-before date ; 6months(After shipment)
保存方法
Preservation method
0-4℃
Presevation Method : 0-4℃

パンチェッタ テーザ ディ モンターニャ 約1kg
Pancetta Tesa di Montagna

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