クラッタ 5.75 kg
Culatta

クラッタ

クラッタは素晴らしい製品で、そしてよくクラテッロと混同されますが、それらは全く異なります。
クラッタはプロシュットで使用する腿肉の中で最も厚い部位を使用し、(膀胱の中で熟成させるクラテッロとは異なり)製造方法もプロシュット・クルードに似ています。
RE(王様)と賞賛されているクラテッロに名前が似ていることで、独自の特長がないと思われ、またクラテッロよりもお求めになりやすい値段であることから、クラテッロより劣る”親戚”として思われていることがありますが、当社のクラッタはプロシュット・ディ・パルマにもクラテッロにもないクラッタの素晴らしさ、特定のアロマで区別される独自の味わいで、非常に高品質なサラミであると言えます。
またクラテッロと比較して12か月経った後も柔らかくクリーミーなままであることからカットしやすく、ほとんど無駄がないことを示しています。是非薄くカットしてクラッタをお試しください、”REGINA(女王)”にはなりませんが、間違いなく“PRINCIPESSA(王女)”の品格がある味わいです!


Product Description ; “Culatta” is a wonderful product and is often confused with “Culatello”,but they are quite different.
Culatta uses the thickest part of the ham used in prosciutto, and manufacturing method is similar to prosciutto crudo (unlike culatello which ripen in the bladder).
As the name is similar to culatello which is praised RE(King), it seems that there is no unique feature of culatta and because it’s a price that is more affordable than culatello, sometime consumer think that it’s a “relative” inferior to culatello, but our culatta is a very high quality salami with its own flavor, distinguished by the splendidnesss of culatta neither prosciutto di parma nor culatello, by a specific aroma it can be said.
It also shows that it’s easy to cut because it is soft and creamy after 12 months compared to culatello and there is little waste.
Please try the culatta that you cut thinly. “REGINA(Queen)” will not be, but definitely “PRINCIPESSA(Princess)” has the taste of!

商品データ product information

エミリオロマーニャ州
部位
原料
Raw materials
豚肉、塩、香辛料
pork,salt,spices

クラッタ 5.75 kg
Culatta

購入数
-

返品について

返品・交換
チーズ・プロシュット類は生鮮食材のため、商品の交換・返品には応じ兼ねますのでご了承ください。
但し不良品や誤納品につきましては、送料弊社負担の上、速やかに商品の交換を致しますので、恐れ入りますが商品到着後24時間以内に御連絡頂き、返品して下さい。 

配送・送料について

クロネコヤマト
配送料等の詳細は決定次第記載します。 

支払い方法について

商品代引き
詳細は決定次第記載します。 

株式会社 Ca.Form.Japan
カフォルムジャパン

〒142-0042
東京都品川区二葉2-12-6
2-12-6 Futaba Shinagawa-ku Tokyo
Tel 03-6426-2356
Fax 03-6426-2148